Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області чоловік вийшов винести сміття та ледве не помер

Людина ніколи не знає, що може статися з нею наступної хвилини, адже ця хвилина може стати останньою. І добре, коли поруч є ті, хто здогадається звернутися по допомогу. Тоді медики можуть надати хворому шанс на врятування. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітника Дніпропетровського обласного центру екстреної допомоги Віктора Пальчинського, днями на пульт екстреної медичної допомоги надійшов виклик від небайдужої особи про те, що у дворі будинку, у калюжі, лежить людина і не дихає. Вірогідно, що чоловік вийшов на вулицю викинути сміття і «захрипів».

На місце терміново виїхала бригада інтенсивної терапії та реанімації. Постраждалого вони знайшли вже без ознак життя. Медики виконали реанімаційні заходи, а саме непрямий масаж серця та скористалися дефібрилятором, набором для інтубації, апаратом ШВЛ та іншим обладнанням.

Як написано у повідомленні: “Командні дії бригади стали запорукою успіху – життя врятоване. Людина знову може обійняти своїх рідних і близьких. Пацієнт підключений до монітора і негайно доставлений до найближчої лікарні”.

Медики нагадують громадянам, що служба “103» призначена лише для викликів, що загрожують життю.
“НЕ ВИКЛИКАЙТЕ НАС ДАРЕМНО, бо ми не встигнемо туди, де дійсно потрібні найбільше” – написано у пості.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області через електропічку мало не вчаділи двоє людей, Також повідомлялося про те, що у Кривому Розі півторарічна дитина випала з вікна 3-го поверху

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору