Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі чоловік намагався обікрасти “Епіцентр”

У Кривому Розі чоловік зайшов до ТЦ “Епіцентр” та став щось складати у свій рюкзак з полиць. Це зафіксували камери спостереження. Продавці викликали поліцію.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Криворізький міській відділ управління поліції охорони, днями охорона магазину побачила на камерах відеоспостереження як один з відвідувачів щось складає у свій рюкзак. Персонал натиснув “тривожну кнопку” поліції охорони.

Через декілька хвилин правоохоронці прибули на місце. Під час спілкування чоловік намагався уникнути покарання, пояснював нібито рюкзак йому підкинула охорона магазину.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. В ході спілкування затриманий все ж таки зізнався, що рюкзак його. Під час поверхневої перевірки у рюкзаку були знайдені крадені речі магазину на суму близько 15000 грн.

Зловмисника затримали.

Раніше Інформатор писав про те, що жінка обікрала магазин “Єва” у Кривому Розі. Також повідомлялося про те, що рецидивіст з Кривого Рогу «пройшовся» по магазинах «Аврора» і під курткою виніс 15 шоколадок.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору