Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Які прем’єри у кінотеатрах  чекають мешканців Кривого Рогу

Ви вже встигли завітати до кінотеатрів нашого міста та подивитися новий мультик “Бажання”? Якщо ні, то не баріться. Окрім мультика, наразі йдуть цікаві художні фільми, засновані на історії та ще й чекають прем’єри.

Що показують у кінотеатрах Кривого Рогу, – розповість Інформатор.

Бажання

Історія розповідає про кмітливу дівчину-ідеалістку, яка загадує настільки сильне бажання, що на нього відгукується космічна сила – маленька кулька безмежної енергії. Щоб врятувати свій народ, вони протистоять лихому королю. Адже коли воля однієї сміливої людини поєднується з магією, можуть відбуватися дивовижні речі.

Бажання

Наполеон

Володар премії «Оскар» Хоакін Фенікс у ролі культового французького імператора Наполеона Бонапарта

Епічна історія про тернистий шлях Бонапарта до влади, його тріумфальні злети та трагічні падіння, що сповна розкриє життя творця однієї з найбільших імперій світу.

Наполеон

Тиха ніч

У батька помирає син, потрапивши під перехресний вогонь банди напередодні Різдва. Оговтуючись від горя, батько робить помсту – місією свого життя і приступає до суворих тренувань, щоб розплатитися за смерть свого сина. Різдвяна “тиха ніч” стане напрочуд голосною.

Тиха Ніч

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Стрічка розповідає про молодого Коріолана з клану Сноу, що впав в немилість післявоєнного Капітолію.  Сноу неохоче стає наставником Люсі Грей Берд, що зберегти життя, які під загрозою. Сноу об’єднується з Люсі Грей, щоб переломити ситуацію на свою користь. Розриваючись між добром та злом, Сноу вирушає в гонку з часом, щоб вижити і з’ясувати, чи стане він зрештою співочою пташкою чи змією.

Голодні ігри: Балада про співочих пташок і змій

Переходьте на сайт та дивіться ще багато цікавих фільмів в MULTIPLEX або в olimpkino

Раніше ми розповідали, як створити чобіток для подарунків без витрат. Писали, як зробити новорічні обереги своїми руками та що у Кривому Розі відбудеться святкова трамвайна екскурсія до Дня Святого Миколая.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору