Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Затягнуло та розтрощило ногу: у Дніпропетровській області на виробництві травмувався молодик

27 листопада у місті Кам’янському сталася трагічна подія. На підприємстві робітник отримав важку травму. Його ногу затягнуло у механізм, що працював, та розтрощив її. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю екстреної медичної допомоги Ларису Буданцеву, 27 листопада об 11:16 на пульт “103” надійшов виклик від працівників, що їх робітник отримав травму ноги. На виклик виїхала бригада інтенсивної терапії екстреної допомоги.

На місці з’ясувалося, що молодику 21 року затягнуло ногу в механізм, що працював. В результаті чого сталося розтрощення всіх м’язів і кісток нижньої кінцівки. Медики знеболили, зупинили кровотечу, надали іншу необхідну допомогу та з діагнозом: «Розтрощення м’язів і кісток стопи, гомілки і стегна лівої нижньої кінцівки. Перелам лівого колінного і тазостегнового суглоба. Гіповолемічний шок» відвезли до лікарні.

Стан постраждалого наразі невідомий.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області хлопця ледь не вбило струмом з домофона. Також повідомлялося про те, що чоловік помер від удару струмом на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору