Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Топ 10 подарунків для дітей на День святого Миколая

Святий Миколай залишає дітям подарунки під подушками. Напередодні свята діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями та вкидають їх у поштову скриньку, або кладуть на вікно. Які ж подарунки можна приготувати для діточок до Дня Святого Миколая – читайте у нашому матеріалі.

Ми приготували список подарунків, які можна подарувати дитині на свято, – передає Інформатор.

Топ 10 подарунків до Дня Святого Миколая:

КНИГА

Хороша дитяча книга — та, що відповідає розвитку дитини. Вона дарує досвід, що збагачує, який є сходинкою для формування любові до читання на все життя.

ТРАВЯННИК

Він буде радувати дитину аж до Нового Року, поки він виросте. Разом з дитиною ви можете разом провести цікаво час, зробивши досліди та експерименти. Ця іграшка буде набагато цікавішою та кращою, аніж з’їдені у мить цукерки. В наш такий важкий час, хочеться більше проводити з дитиною разом дозвілля та спілкуватися – травянник, як раз той герой, який зблизить вашу родину.

НАСТІЛЬНІ ІГРИ

Вони у дітей розвивають логіку, посидючість та витримку. Ви можете усією родиною зібратися увечері та провести весело час. До набору можна додати солодощі, як приз за перше місце. Дитина заохоченням буде хотіти грати та вигравати.

НАБОРИ ДЛЯ ТВОРЧОСТІ ЧИ ЕКСПЕРИМЕНТІВ

Набір для виготовлення мила, як варіант. Можливо, дитина знайде у цьому своє покликання. Якщо бачите, що малечі подобається малювати, зверніть увагу на набори для живопису. Якщо любить вивчати нове — набір для експериментів «Цікава Хімія» або «Виверження вулкана».

СОЛОДОЩІ

Цукерки, пряники, печиво, мармелад — традиційні подарунки на Миколая в садочку та вдома! Це обов’язковий атрибут, із яким у нас асоціюється свято. Подарункові набори солодощів передбачені на будь-який смак. Можна купити букет із солодощів  або фігурки, відлиті в шоколаді або карамелі.

ЛЕГО

Його цікаво збирати в будь-якому віці, тому потрібно підбирати набір, що відповідає розвитку та інтересам. Дитину це дуже зацікавить та перенесе у світ будівництва та творчості.

ПАЗЛИ

Розвивають уважність та посидючість. Для маленького доцільніше взяти простенький набір, у якому менше деталей. Хлопчику, що старше, підійде пазл складніше (на 100,300,1000 і більше деталей).

НАБІР “ДИТЯЧА КУХНЯ”

До 10 років діти пізнають світ через гру. Покажіть, як змішувати між собою іграшкові продукти, і, можливо, з’явиться інтерес до готування.

КАРТИНИ ПО НОМЕРАХ

Цей подарунок більш для творчої особистості. Він може стати відмінним хобі та навіть розкрити здібності хист до малювання. А завдяки простоті роботи з такою картиною, це ще і відмінний антистрес.

ЛЯЛЬКИ

Цей подарунок на Миколая дівчинці – перше, що може прийти в голову, коли потрібно порадувати маленьку принцесу. Зараз дуже багато гарних ляльок, наприклад, L.O.L., Barbie, Bratz та інші.

Раніше ми розповідали, як зробити бокси для солодощів до дня Святого Миколая. Писали, що у Кривому Розі відбудеться святкова трамвайна екскурсія до Дня Святого Миколая та про цікаві подарунки до дня Святого Миколая.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

 

Нагору