Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі розшукують дівчину, яка зникла три тижні тому

У Кривому Розі продовжують розшукувати зниклу Кристину Бардіну. 30 жовтня вона вийшла з дому та й досі не повернулася. На зв’язок дівчина не виходить. Про місце її знаходження нічого не відомо. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, поліцейські опитали матір зниклої дівчини, її родичів, близьких та друзів, перевірили її соцмережі.

Орієнтування з прикметами Кристини Бардіної розміщено на зупинках громадського транспорту, магазинах, у парках та в людних місцях. Додатково правоохоронці продовжують опитувати містян та показувати фото дівчини. На жаль, на сьогодні встановити її місце перебування не вдалося.

Прикмети: на вигляд 16-17 років, зріст 169 см, середньої статури, бордове волосся, зачіска каре, очі карі.
Була одягнена: чорні джинси, чорну кофту з капюшоном, білі кросівки.

Особливі прикмети:татуювання на лівому плечі у вигляді сонця та місяця.

Нагадаємо, 30 жовтня Кристина вийшла з дому та до теперішнього часу не повернулась.

Якщо вам відома будь-яка інформація про місце перебування Кристини Бардіної, 2006 року народження, просимо повідомити до відділення поліції № 3 Криворізького РУП або за телефонами: 099 618 08 48 або 102.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі розшукують 15-річну дівчину. Також повідомлялося про те, що поліція Дніпропетровської області розшукує підлітка у камуфляжі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору