Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області поліцейські вимагали хабарі у водіїв за допомогою підставного драгера

У Павлограді місцеві поліцейські вигадали схему вимагання хабарів з водіїв. Для цього використовували не зареєстрований драгер. Діяли на блокпостах на в’їзді та виїзді з міста.

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України, у Павлограді поліцейські під час перевірки автомобілів на блокпосту пропонували деяким водіям пройти тест на стан алкогольного сп’яніння.  При цьому вони використовували драгер, який не стояв на балансі у поліції та завжди показував перевищення допустимої норми. Після пропонували кермувальникам за гроші “порішати” питання про не складання відповідних адміністративних протоколів.

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря – 17 000 гривень. Під час обшуків правоохоронці вилучили в нього понад 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США.

Реклама

Встановлюється походження вилучених коштів.

Наразі правоохоронці продовжують проводити слідчі дії.

Оперативники ДВБ затримали одного зі зловмисників під час одержання хабаря

Під час обшуків правоохоронці вилучили у затриманого понад 400 тисяч гривень, 6 тисяч доларів США.

Драгер завжди показував перевищення допустимої норми.

Раніше Інформатор писав про те, що посадовець однієї з мерій Дніпропетровської області вимагав хабаря у півмільйона гривень. Також повідомлялося про те, що у Дніпропетровській області затримали прокурора під час отримання хабаря.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Реклама