Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області пенсіонер зарізав односелицю та розповів про це знайомій

16 листопада в одному з сіл Першотравенської селищної громади сталося вбивство. 79-річний чоловік вдарив ножем 62-річну жінку, яка зайшла до нього додому. Від отриманого поранення остання померла.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ Національної поліції у Дніпропетровській області, 16 листопада до мешканки одного з сіл Першотравенської селищної громади звернувся 79-річний односелець й розповів, що до нього додому зайшла 62-річна знайома. Між ними виникла сварка. На емоціях пенсіонер схопив ніж та вдарив ним свою співрозмовницю. Та померла.

Жінка зателефонувала керівнику сектору взаємодії з громадами. Вона повідомила, що у сусідньому будинку стався злочин. Правоохоронець негайно виїхав за вказаною адресою та виявив тіло жінки без ознак життя. Поряд перебував чоловік, підозрюваний у вбивстві.

На місце було викликано слідчо-оперативну групу.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж.

Зловмисника затримали.

17 листопада слідчі повідомили йому про підозру. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до 15 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпрі під час сварки зловмисник вдарив ножем чоловіка. Також повідомлялося про те, що чоловік зарізав сусіда, а тіло заховав у хліву

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору