Інформатор Кривий Ріг

ПРЕС-РЕЛІЗИ

Кредит на карту: зручний спосіб отримання коштів

В епоху цифрових технологій зовсім необов’язково витрачати багато часу на оформлення позики. Все можна зробити в онлайн режимі. Заповнивши заявку на сайті або в мобільному додатку, можна отримати необхідну суму в кредит на карту від IdeaBank.

Цей процес займе мінімум часу, а кошти можна витратити на будь-які потреби.

Кредит від IdeaBank чи позика від друзів

Дехто сумнівається, який варіант йому обрати. Адже якщо гроші необхідні на короткий термін, то зручніше звернутися до друзів чи родичів. Звісно, близькі люди не відмовлять у допомозі, але залучення грошового компонента може надовго зіпсувати стосунки. Навіть найкращий друг чи найближчий родич образиться, якщо вчасно не повернули борг.

Отримання кредиту на карту в IdeaBank має масу переваг. Позика виглядає більш привабливим варіантом з наступних причин:

  • співробітників  фінансової установи не цікавить на які цілі будуть витрачені кошти, головне – повернути їх вчасно;
  • оформлення позики здійснюється через інтернет: у відділенні банку клієнт проводить мінімум часу (підписати договір та отримати карту з грішми);
  • доступність: в більшості випадків клієнти банку отримують схвальне рішення;
  • клієнт сам вибирає необхідну для нього суму та терміни повернення (в рамках умов договору);
  • лояльне відношення банку при форс-мажорних обставинах (перекредитування, продовження тощо).

Таким чином, кошти від IdeaBank – набагато зручніший варіант, ніж позика у друзів чи знайомих. Можна витратити отриману суму на власні потреби, про що не дізнається ніхто.

Чи є ризики

Завжди людині, яка взяла позику, доводиться повертати дещо більшу суму. Це один з принципів існування сучасних банків та отримання ними прибутків. Але клієнт суттєво розвантажує себе, адже повернення здійснюється невеликими частинами протягом тривалого часу і такі виплати не б’ють по кишені.

Наприклад, якщо взяти позику на 5 років, то можна здійснити великі покупки. Саме завдяки банківським кредитам багато українців можуть дозволити собі новітню техніку, автомобільний транспорт та навіть нерухомість.

Оформлення позики займає лічені хвилини, при цьому можна здійснити необхідні покупки та користуватися всіма зручностями. Якщо вдома проводиться ремонт або є нагальна необхідність здійснити велику покупку, то краще за все скористатися кредитуванням від IdeaBank.

Вимоги до позичальників у банку лояльні: значна частина клієнтів отримує кошти. Звісно, найбільші можливості отримати значну суму у клієнтів без поточних заборгованостей та з бездоганною кредитною історією.   

Рекламний матеріал

Нагору