Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області через російський обстріл поранило водія вантажівки

День 8 листопада у Дніпропетровській області був важким. Ворог випустив по території чотири ударні дрони та чотири рази обстріляв з артилерії. Поранений водій вантажівки. 

Реклама

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука, вдень 8 листопада ворог атакував Нікопольський район. Застосував 4 ударних дрони та 4 рази обстріляв з артилерії. Випустили близько трьох з половиною десятків снарядів.

Під російський обстріл потрапив водій вантажівки з Запорізької області. Його в дорозі накрило, коли окупанти вгатили артилерією по Мирівській громаді. 39-річний чоловік отримав не важкі поранення та лікуватиметься вдома.

Реклама

У самому Нікополі пошкоджено державну установу, приватну компанію, 12 приватних будинків, 10 господарчих споруд, 3 лінії електропередачі та 2 легкових автомобілі.

У Мирівській та Червоногригорівській громадах пошкоджено 2 житлових будинки, 3 господарчі споруди, вантажний автомобіль та лінія електропередачі.

Вдень 8 листопада ворог атакував Нікопольський район

Пошкоджений обстрілом житловий будинок

Ворог атакував дронами та важкою артилерією

Зруйнований росіянами будинок

Сліди ворожого обстрілу

В інших громадах області вдень було спокійно.

Реклама

Раніше Інформатор писав про безпекову ситуацію у Дніпропетровській області вдень 7 листопада. Також повідомлялося про те, як у Дніпропетровській області минула ніч 8 листопада.  

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Реклама

Альона Свірідова