Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вечеря нашвидкуруч: готуємо оладки з ковбасою

Інколи буває так, що часу обмаль, а готувати вечерю треба. На додачу виявляється, що хліб та м’ясо закінчилися, а у холодильнику залишилося лише одне яйце, невеличкий шматочок ковбаси, якого й одному замало, та склянка кислого молока чи кефіру. Дивно, але цього досить, аби швидко та смачно нагодувати родину. 

У таких випадках, а ще коли доводиться економити, Інформатор пропонує приготувати швидкі оладки з ковбасою.

Продукти

Кефір – 300 мл
Молоко – 50 мл
Яйце – 1 шт.
Сіль – 0,5 ч. л.
Цукор – 1 ч. л.
Пшеничне борошно – 300 г
Сода – 0,5 ч. л.
Ковбаса варена – 150 г
Соняшникова олія – за смаком

Приготування

Кефір змішуємо з молоком і злегка підігріваємо. Додаємо цукор, сіль і яйце. Ретельно все перемішуємо.
Всипаємо половину просіяного пшеничного борошна. Все перемішуємо. Потім додаємо соду і борошно яке залишилося. Знову перемішуємо всі інгредієнти.
Нарізаємо ковбасу невеликим кубиком. Відправляємо її в тісто. Гарненько перемішуємо.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді з соняшниковою олією до золотистості з двох сторін.

Подати цю смакоту можна з улюбленим соусом та овочевим салатом. Чудово підійде й домашнє заготовляння.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати яблучні оладки на кефірі. Також ми розповідали про те, як готувати картопляні оладки з сиром.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору