Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області водій, який збив людину на пішохідному переході втік

6 листопада вранці у місті Кам’янському сталася ДТП. Водій автомобіля Mercedes Benz на пішохідному переході наїхав на чоловіка. Далі він швидко покинув місце події. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області, повз на своєму особистому авто проїжджав інспектор патрульної поліції Павло Подолянець. Він як раз їхав на роботу.

Поліцейський наздогнав Mercedes, зупинив його та змусив водія повернутися на місце ДТП. Сам водій пояснив свою втечу тим, що шукав місце для розвороту.

Водій втік, бо шукав місце для розвороту

Водій втік, бо шукав місце для розвороту

Павло одразу викликав на допомогу поліцейський екіпаж та швидку. Лікарі чоловіка до медзакладу.

З водієм працює слідчий з ДТП.

Що до стану здоров’я постраждалого, то за даними співробітниці Кам’янської станції обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Лариси Биданцевої, медики швидкої встановили діагноз: “Політравма. Струс головного мозку. Забій лівого стегна. Перелом лівого колінного суглоба. Множинні гематоми і садна тіла”. Він знаходиться у лікарні.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі водій автівки Geely збив жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Також повідомлялося про те, що у  Дніпропетровській області внаслідок ДТП постраждало дві людини.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору