Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

До власного 30-річчя “АТБ” зібрала 160-мільйонний донат для ЗСУ: марафон єдності продовжено на місяць

Нема сьогодні такого українця, який би не мав досвіду покупок в магазинах “АТБ”. Цього місяця, мабуть, найбільш упізнаваний народний бренд країни відзначає 30 років з моменту заснування. Та зважаючи на війну компанія не стане влаштовувати святкового концерту з шампанським чи салютами. Зараз це не на часі.

Натомість власну популярність серед широких верств населення та багаторічну бездоганну репутацію у бізнес-секторі “АТБ” спрямовує на єднання заради наближення нашої майбутньої перемоги. Адже для всіх нас саме повернення миру сьогодні є основним питанням.

Відтак, цьогорічний ювілей лідера вітчизняного ритейлу цілковито присвячено допомозі українським захисникам, які вже понад півтора року поспіль самовіддано відстоюють нашу свободу, незалежність, наше право на життя.

Ключовою подією до 30-річчя “АТБ” став безпрецедентний благодійний марафон, який має на меті збір стомільйонного донату для Збройних Сил України. Участь у ньому взяли як партнери компанії по бізнесу, так і мільйони простих громадян. Протягом першого місяця проєкту вдалося зібрати чималу суму — 60 мільйонів гривень. Як дійсно патріотичний бізнес, “АТБ” додає до них ще 100 млн власних коштів, збільшивши загальну суму «ювілейного» донату для ЗСУ до 160 мільйонів. Зараз вже триває робота зі збору заявок від Генерального штабу та Військово-цивільних адміністрацій країни щодо закупівлі необхідного обладнання, транспорту тощо.

Наразі в компанії повідомили, що проєкт, який став новим трендом у вітчизняному бізнес-середовищі, продовжено ще на місяць. Отже, благодійний марафон “АТБ” триватиме до кінця листопада і можливостей підтримати українських героїв побільшає. Звичайно ж, усі подарунки до ювілею й далі конвертуються у допомогу нашим військовим.

«Зараз усі думки, енергія та допомога спрямована до наших ЗСУ та усіх сил оборони»,  —  зазначив у привітанні колег, бізнес-партнерів та покупців в Facebook Борис Марков, Генеральний директор та голова Ради директорів корпорації “АТБ”.

Також за його словами, найкращою відзнакою та подарунком для компанії на ювілей буде сам донат на користь наших військових.

Долучитися до благодійного марафону “АТБ” може кожен бажаючий, незалежно від статків, статусу чи будь-яких інших факторів. Для цього було створено лімітовану серію різноманітних сувенірів. Унікальна «Колекція єдності АТБ» включає в себе якісні товари усіх цінових категорій: фірмові стікери, футболки, худі, шкарпетки, чашки, блокноти, ручки, записнички, брендований посуд та багато усіляких сувенірів з патріотичним характером. Кошти від продажу таких колекційних товарів як в магазинах мережі (в торговельних залах створено спеціальні стійки та полички), так і замовлених на сайті онлайн магазину “АТБ”, будуть направлені на допомогу ЗСУ. Також є й можливість дистанційно задонатити напряму, за вказаними реквізитами.

Вже незабаром усі зібрані кошти стануть найнеобхіднішими для наших захисників речами: сучасними дронами, автівками спецпризначення, тепловізорами, засобами зв’язку тощо. Фактично кожна передана нами гривня конвертується у зброю перемоги, та відповідно, у наше мирне майбутнє.

За три десятиріччя роботи на українському ринку роздрібної торгівлі “АТБ” стала не тільки лідером, а й драйвером усієї галузі. Багато з того, що сьогодні вважається нормою в будь-якому українському магазині самообслуговування було вперше протестовано, впроваджено, а подекуди й винайдено саме в “АТБ”. За цей час компанія реалізувала величезну кількість безпрецедентних за масштабами, залученням зірок, соціальною значущістю та зібраними сумами благодійних проєктів. І кожен з них задавав тон та ставав своєрідним трендом.

Звичайно, за часів повномасштабного вторгнення ворога, основні зусилля спрямовані на підтримку збройних сил, медичних установ, рятівників, вимушених переселенців, постраждалих від ракетних ударів, волонтерських організацій, добровольчих формувань тощо.

Окрім сотень тон гарантовано якісного провіанту українські захисники отримали від “АТБ” тисячу сучасних дронів різних типів та стільки ж спеціальних автомобілів  (всюдихідні вантажівки, багатофункціональні пікапи, автоцистерни, оперативно-штабні машини, піротехнічні автівки та ін.). Загальна сума допомоги від “АТБ” вже перевищує мільярд гривень та продовжує стрімко зростати.

Віримо у ЗСУ та єднаймось заради перемоги!

Разом ми сила України!

Партнерський матеріал

Нагору