Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області затримали серійного зловмисника: чим промишляв злодюжка

Мешканець міста Новомосковськ Дніпропетровської області, який раніше вже побував у “місцях не дуже віддалених”, не встав на шлях виправлення. Заробляти на життя чесним трудом він не мав бажання. Тому продовжив здійснювати різні злочини.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, за даними поліції, тільки протягом останнього місяця зловмисник обікрав торговельний павільйон з мобільними телефонами та планшетами, а потім викрав ювелірні прикраси із ломбарду. Також він ошукав місцевого жителя та заволодів його телефоном. Ще одну людину він пограбував.

Поліцейські з’ясували, що до серії злочинів причетний 38-річний житель міста Новомосковська, раніше судимий за майнові злочини. Правоохоронці встановили місце перебування зловмисника, затримали його та вилучили частину викраденого майна.

Поліцейські затримали зловмисника та вилучили частину викраденого майна.

Поліцейські затримали зловмисника та вилучили частину викраденого майна.

30 жовтня чоловіку повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Раніше Інформатор писав про те, що криворіжець обікрав орендовану їм квартиру на Житомирщині. Також повідомлялося про те, що криворіжець обікрав клієнта ломбарду.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору