Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області віртуальне знайомство закінчилося розбійним нападом 

В наші дні все більше людей шукають нових знайомих в мережі. Іноді вони стають початком довгої дружби, іноді – любові. А іноді спробою шахрайства, бійкою та зверненням до поліції.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, в Дніпрі 31-річний чоловік, який познайомився та спілкувався з дівчиною через інтернет, приїхав до неї у гості. Коли молоді люди спокійно спілкувалися, у помешкання несподівано увірвалися двоє молодиків у бронежилетах та масках. Нападники повалили чоловіка на підлогу та побили. Погрожуючи пістолетом, вони вимагали від гостя зізнатись у стосунках з нібито неповнолітньою. Потім забрали у нього телефон і гроші та втекли.

Чоловік звернувся до поліції. Поліцейські розшукали зловмисників. Як виявилося, 21-річна жінка і двоє чоловіків віком 18 та 25 років спеціально винайняли квартиру та організували побачення 31-річного потерпілого з «неповнолітньою». Правоохоронці вилучили у них речові докази, які підтверджують причетність до злочину.

29 жовтня слідчі повідомили затриманим про підозру. 30 жовтня суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Їм загрожує до 15 років позбавлення волі.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі шахраї пропонували в інтернеті роботу за кордоном. Крім того, повідомлялося про те, що у Покровському районі Кривого Рогу двоє нападників побили молотком містянина.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору