Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Повітряна атака на Україну: як спрацювала українська ППО

В ніч на 23 жовтня війська рф з повітря атакували територію України. Випустили “шахеди”, керовані ракети Х-59 та безпілотник невідомого походження. Чудово спрацювала українська ППО. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Командування Повітряних Сил ЗСУ, у ніч на 23 жовтня 2023 року війська рф атакували Україну «шахедами», керованою ракетою Х-59 та безпілотником невстановленого типу.

З території Криму ворог випустив “шахеди” та спрямував їх у на південні, східні та центральні регіони України, по маршруту слідування ударних БплА працювала протиповітряна оборона.

Ракету Х-59 застосовано із літака Су-34 з повітряного простору ТОТ Запорізької області. Безпілотник не встановленого типу імовірно був запущений з північного кордону.

Завдяки успішній бойовій роботі зенітних ракетних підрозділів, мобільних вогневих груп, авіації Повітряних Сил, у взаємодії з ППО Сил оборони України, усі повітряні цілі було знищено:

– 13 БпЛА “Shahed-136/131”
– 1 керовану авіаційну ракету Х-59
– 1 ударний БпЛА (тип не встановлено).

Раніше Інформатор писав про нічну повітряну атаку на Україну 16 жовтня. Також повідомлялось про те, що війська української ППО збили над Дніпропетровською областю ворожу ракету.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору