Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області 17-річний хлопець цілий день пиячив та потрапив до лікарні

18 жовтня медики “швидкої” двічі виїжджали до нетверезих містян у Новомосковську. До того ж один з них був неповнолітній. На наступному виклику до пʼяного містянина, надаючи допомогу  медиків ледь не побили.

Повідомляє Інформатор з посиланням на пост Радія Шевченко.

Бригада «швидкої» виїхала на виклик, де мешкають двоє родичів, чоловік 36 років та хлопець 17 років. Чоловіки явно зловживали алкогольними напоями.

О 6:30 ранку перша бригада оглянула та надала допомогу 17-річному, який відмовився від госпіталізації. В кінці дня на ту ж адресу виїхала інша бригада, яка о 21:42 доставила обох нетверезих в міську лікарню.

А вже опівночі 36-річний п’яниця викликає швидку собі, щоб зробили “який-небудь укол”. Коли бригада у складі досвідченого та фельдшера-жінки і водія наразилась на хамство, образи та провокування сутички, то викликала на місце працівників поліції.

Тож огляд пацієнтів вже проводився в присутності поліції. Однак чомусь потреби в медичній допомозі у п’яного молодика вже не було.

«Тож виходить, що таких пацієнтів повинна лікувати поліція. Обуренню немає меж. Саме таким пацієнтам зобов’язані і держава, і екстрені служби. Щоб “який-небудь укол” дав змогу надалі топити здоров’я та молодість в пляшці», – обурюються медики.

Читайте також про те, що в Одесі, пʼяний 18-річний мешканець Дніпропетровської області спаплюжив Державний прапор.

Також ми писали, що у Дніпропетровській області нетверезий чоловік побив медиків.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору