Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Як у Дніпропетровській області оговтуються після ракетної атаки

Протягом трьох днів після ракетного удару по Обухівці Дніпровського району проводять відновлювані роботи. У приватному секторі вже відновили електропостачання, газопостачання, а також активно прибирають будівельне сміття. На жаль, життя жінки, яке забрала російська ракета, не повернути.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову ДніпрОВА Сергія Лисака.

З приватного сектору вивезли вже 10 вантажівок сміття. Одна з міжнародних організацій обстежила понівечені будинки. Нині готує відповідні акти, аби допомогти тамтешнім мешканцям із заміною вікон та покрівель.

“Машини надав Дніпровський район. Як і робочу силу. На підмогу місцевим більше 70-ти людей. Вони розбирають завали. Плівкою, яку надали благодійники, затуляють побите”, – написав Сергій Лисак.

Ще одні іноземні партнери підтримали родини, які пережили цей жах, психологічно.

Власники пошкоджених і зруйнованих домівок можуть скористатися й державною програмою — «єВідновлення». Вона передбачає компенсацію до 200 тис. грн або житловий сертифікат. Податися на неї можна через «Дію».

На місці влучання ракети розбирають завали

Раніше Інформатор повідомляв, що під Кривим Рогом вибухнув будинок. Також ми писали, що росіяни скинули снаряди з безпілотників по Дніпропетровській області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору