Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Прихожанка УПЦ МП та співробітниця школи кликали «руський мир» у Дніпропетровську область

СБУ затримала двох мешканок з Дніпропетровської області. Прихожанка УПЦ МП та співробітниця школи підтримували росію у соцмережах та захоплювалися її керівництвом. Двом фігуранткам повідомили про підозру.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на СБУ.

Працівниця однієї з обласних шкіл підтримувала військове вторгнення рф в Україну. Вона через акаунт у соцмережі  розповсюджувала дописи на підтримку окупації українських територій росіянами. Всі публікації супроводжувались коментарями з прославлянням дій ворога.

Прихожанка УПЦ МП у соцмережі виславляла військові злочини росіян. Жінка чекала скорішого приходу «руського миру» на Дніпропетровську область.

Поліція під час обшуків знайшла та вилучила комп’ютерну техніку та мобільні телефони, з яких вони поширювали антиукраїнські дописи.

Обом фігуранткам повідомлено про підозру за колабораційну діяльність за ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

СБУ викрили двох мешканок Дніпропетровської області

У соцмережах підтримували дії країни-агресора

Раніше ми розповідали, що «диванні колаборанти» з Дніпропетровської області підтримували росію у соцмережах. Писали, що у Дніпропетровській області викрили двох колаборантів, які підтримували злочинні дії рф та що навіть після повного блекауту колаборанти з Кривого Рогу підтримували країну-агресора.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору