Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Армія рф поцілила дроном в автівку з подружжям у 100 км від Кривого Рогу

Сьогодні, 13 жовтня, росіяни вдарили дроном по подружжю, яке їхало у справах на власній автівці. Це сталося у Бериславі Херсонської області на відстані 100 км від Кривого Рогу. Внаслідок атаки по цивільним загинула 33-річна жінка, 35-річний чоловік – у важкому стані. Ще двоє людей поранені.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Офіс Президента.

“Немає сумнівів у тому, що російські військові бачили, що в авто їдуть цивільні – оптика БПЛА дозволяє це зробити, – пише Андрій Єрмак – це свідоме полювання за мирними мешканцями. Росіяни роблять це постійно, піднімають БПЛА, вистежують, скидають з дронів гранати. Метою росіян є геноцид”.

Єрмак порівняв російських військових з терористами ХАМАС та їх звірствами в Ізраїлі.

“Так само за цивільними полюють терористи ХАМАС в Ізраїлі. Вони вбивають дітей, розстрілюють цілі родини, б’ють ракетами по житлових будинках і мирних містах. Вони б теж хотіли жити в Тель-Авіві без ізраїльтян… Те ж саме, що відбувається в Ізраїлі, росіяни робили з перших днів широкомасштабного вторгнення в Україні і продовжують ці терористичні дії зараз. росія – держава-терорист. Вони підтримують таких, як ХАМАС”, – додає Єрмак.

Авто, в яке влучили росіяни

Раніше Інформатор повідомляв, що у Криворізькому районі вранці пролунав вибух. Також ми писали, скільки безпілотників збила ППО над Дніпропетровщиною.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору