Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Заряджав всіх позитивом: на фронті загинув електромонтер з “АрселорМіттал Кривий Ріг”

1 жовтня, біля селища Старомайорське на Донеччині загинув боєць Анатолій Блоха. Він працював електромонтером на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”. Анатолій був призваний до лав ЗСУ у листопаді 2022 року. Колеги згадують, що коли він приїздив з фронту у відпустку, то всіх заряджав позитивом, адже був світлою та доброю людиною. 

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

“Анатолій працював електромонтером у цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу не один рік, мав досвід, був професіоналом, якому без усякого сумніву можна було довірити найскладніше обладнання цеху. Він був людиною з міцним стрижнем і золотими руками. Завжди допомагав колегам не лише у роботі, а й ремонтував їхню побутову техніку, відгукувався на будь-яке прохання. Ми завжди будемо згадувати його з теплом та вдячністю. Його серце зупинила війна, життя обірвалося на полі бою, але спогади про нього завжди житимуть у наших серцях, – говорить Олександр Дзюбас, старший електрик ЦМК.

Раніше ми розповідали, що за незалежність України загинув боєць з Дніпропетровської області. Писали, що на Бахмутському напрямку загинув гранатометник з Криворізького району та що на Донеччині загинув боєць з Кривого Рогу Юрій Челях.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

 

 

Нагору