Для приготування нагетсів вам необхідно буде просто нарізати гриби скибочками, обваляти у клярі, а потім в кукурудзяних пластівцях і обсмажити у гарячій олії до золотистого кольору.
До грибних нагетсів краще подавати майонезом або сирний соус, – радить Інформатор.
Інгредієнти:
- Печериці – 8 шт.
- Вода – 120 мл
- Крохмаль кукурудзяний – 40 г
- Борошно пшеничне – 40 г
- Кукурудзяні пластівці – 50 г
- Паприка мелена – 1/2 ч. л.
- Часник сушений – 1/2 ч. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Олія соняшникова – 200 мл
Спосіб приготування:
Від’єднайте ніжки грибів від капелюшків і помийте. Наріжте ніжки і капелюшки грибів скибочками середнього розміру.
Насипте кукурудзяні пластівці в пакет і подрібніть їх качалкою. Перекладіть крихту у миску.
В іншій мисці змішайте кукурудзяний крохмаль з борошном, часниковим порошком, паприкою, сіллю і перцем. Влийте воду і перемішайте, щоб вийшло кремоподібне тісто.
Занурте шматочки грибів у тісто і обваляйте в крихті з кукурудзяних пластівців. Вона має добре покривати поверхню.
Обсмажте грибні нагетси на олії з двох сторін до золотистого кольору. Почекайте, поки вони трохи охолонуть, і подавайте!
Раніше ми розповідали, як приготувати салат з квасолею. Писали, як приготувати жульєн з кабачків та баклажанів та карі з куркою по рецепту Кейт Мідлтон.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.
Євгенія Глубінок