Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

В Італії автобус з туристами впав з мосту: загинуло понад 20 людей, серед них 5 українців

У передмісті Венеції у вівторок, 3 жовтня, трапилась жахлива аварія. Пасажирський автобус впав з естакади з висоти близько 10 метрів і загорівся. На його борту були туристи, у тому числі й з України.

Як повідомляє видання Ansa, смертельні травми отримала 21 людина, в тому числі двоє дітей. П’ятеро з загиблих були громадянами України, – пише Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Також відомо, що травми отримали 12 осіб. Ще декілька вважаються зниклими безвісти.

Зазначається, що автобус компанії La Linea з’їхав з проїжджої частини, пробив огорожу та впав на залізничну колію. Після удару він спалахнув. Через велике полум’я очевидці трагедії не могли наблизитись до автобуса та надати допомогу потерпілим. Деякі люди згоріли живцем.

“Загиблих дуже багато, занадто багато”, – сказав один з пожежників.

На місці аварії прибуло 40 машин швидкої медичної допомоги. Також працюють рятувальники. Вони витягують тіла людей з автобуса. Тож кількість жертв може збільшитись. Поліція нікого не підпускає на територію.

“Сьогодні в нас сталася величезна трагедія… Я наказав вшанувати пам’ять численних жертв, які були у цьому автобусі. Апокаліптична сцена. Немає слів”, – заявив мер Венеції Луїджі Бурджанарі.

 

Раніше Інформатор повідомляв, що під Кривим Рогом розбився рейсовий автобус. Також ми писали про смертельну автотрощу біля Нархозу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Нагору