Інформатор Кривий Ріг

Анонси

«АТБ» до Дня народження ставить амбітну мету: зібрати 100 мільйонів гривень на потреби ЗСУ

Національній мережі «АТБ» виповнюється 30 років. До ювілею компанія ставить амбітну мету – зібрати 100 мільйонів гривень. Кошти мають піти на потреби Збройних Сил України та військових адміністрацій.

Кожен може долучитися до збору та внести свій особистий вклад у наближення перемоги України. Про це Інформатор повідомляє з посиланням на публікацію у Facebook гендиректора «АТБ» Бориса Маркова.

«Так! Ви не помилились. В перших числах листопада нам виповнюється 30 років! За ці роки ми стикалися із різними викликами. Навчились справлятися із різними труднощами, кожного разу стаючи тільки сильніше та міцніше! Та головне, ми стали по-справжньому народним брендом, об’єднуючим фактором для кожного українця, як в середині країни, так й за її межами.

Як визнані лідери, які формують нові, унікальні тренди не тільки у галузі роздрібної торгівлі, а й для багатьох інших, ми хочемо започаткувати нову традицію. Впровадити для усього українського ринку гідну та своєчасну ініціативу. Присвячувати та спрямовувати святкування дня народження компанії на допомогу нашим захисникам.

Тому кращою відзнакою та подарунком для нас на ювілей буде будь-який донат на користь наших військових! Під час нашого святкування, ми ставимо перед собою амбітну мету! Зібрати 100 мільйонів грн на потреби ЗСУ.

Гроші, які в подальшому будуть витрачені на закупку конкретних та вкрай важливих речей: дронів, пікапів, спец. техніці, швидких, засобів зв’язку тощо. Задля цього ми хочемо об’єднати якомога більше наших друзів та партнерів.

До речі! «АТБ» зі свого боку вже виділив таку ж суму до загальної скарбнички збору. А ще свої чималі донати вже роблять наші партнери та постачальники, інші компанії, з якими у нас склалися дружні та довготривалі стосунки. Аби кожен з вас міг долучитись до нашої спільної мети, ми створили лімітовану колекцію крутого мерчу та сувенірної продукції! Частка з їх продажу йде на допомогу нашим воїнам», – написав Борис Марков.

Про «Колекцію єдності» від «АТБ» Інформатор вже розповідав раніше. Це – лімітований святковий мерч, який випустили до 30-річчя мережі. Його можна знайти у понад 1200 магазинах мережі, або замовити на сайті atbmarket.com/news/den-narodzenna-atb-30-rokiv-razom.

Ще один варіант, як долучитися до збору, – зробити донат прямо на касі в магазинах. На пам’ять тоді можна отримати колекцію стікерпаків. А ще – можна задонатити напряму, за вказаними реквізитами на сторінці atbmarket.com/powerofukraine.

«Закликаю усіх небайдужих підтримати нашу благодійну ініціативу! Долучитися до нас у цій благородній справі! Бо тільки разом ми сила України», – зазначив гендиректор «АТБ».

Мета – зібрати 100 мільйонів гривень

Партнерський матеріал

Нагору