Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В Україні більше не приймають заявки на грошові виплати від міжнародних організацій: чи буде поновлення

Більш ніж 10 мільйонів українців подали заявки на матеріальну допомогу від міжнародних організацій. Але на жаль, ресурси обмежені, тому наразі прийом заявок припинили. Фахівці Мінсоцполітики працюють над залученням більшої кількості міжнародних організацій, що можуть надати грошову допомогу українцям, які постраждали від війни.

Повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Криворізького виконкому.

Станом на сьогодні на електронній платформі єДопомога, на якій передбачена можливість подання заяви на отримання допомоги, у тому числі від міжнародних організацій, приймання заяв тимчасово припинено, натомість розміщена інформація такого змісту:

Наразі громадянами України подано понад 10 000 000 заявок, у зв’язку з чим тимчасово припиняється збір заявок на платформі єДопомога задля детального їх опрацювання та передачі за запитом до міжнародних організацій для подальшої виплати

Після підтвердження готовності фінансової підтримки зі сторони міжнародних організацій прийом заявок буде відновлено.

Тож якщо ви отримали новину (від будь-якого джерела) про надання допомоги, ви можете:

–  самостійно з’ясувати всю інформацію на сайті єДопомога;

–   зателефонувати на гарячу лінію департаменту соціальної політики виконкому Криворізької міської ради за номером 097 027 26 24.

Раніше Інформатор повідомляв, що деякі категорії українських жінок можуть отримати грошову допомогу. Також ми писали, як в Україні отримати безкоштовну реабілітаційну допомогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

 

Нагору