Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

3-тя ОШБ розповіла про звільнення Андріївки та знищення піхоти 72-гої бригади рф

15 вересня, Третя Окрема Штурмова Бригада офіційно заявила про звільнення населеного пункту Андріївка, що на Донеччині. Крім того, бійці повідомили, що вщент розбили 72-гу окрему мотострілецьку бригаду рф. В результаті блискавичної операції російський гарнізон Андріївки був оточений, відрізаний від основних сил та знищений.

Повідомили бійці 3-ої ОШБ, – передає Інформатор.

За дві доби Третя окрема штурмова бригада ліквідувала:

– начальника бригадної розвідки ворога;

– трьох комбатів ;

– та майже всю піхоту 72 бригади, разом з офіцерами і значною кількістю техніки.

“Станом на зараз бої тривають, наші підрозділи продовжують закріплюватись на нових позиціях. Відтак про конкретні цифри 200х, 300х противника та інші найцікавіші деталі операції — згодом”, – додають бійці.

Підкреслюємо, підрозділи 72-ї омсбр рф неодноразово діставали вагомих втрат та поразок від зіткнень з Третьою штурмовою раніше. Тепер, після відновлення та перегрупування, ворог зазнав тотального провалу.

“Взяття та утримання населеного пункту Андріївка — наш шлях до прориву на правому фланзі від Бахмута, і ключ до успіху всього подальшого наступу. За результати цих боїв ми платимо високу ціну. І за кров кожного нашого бійця буде відплачено тільки кров’ю”, – пишуть штурмовики.

Раніше Інформатор повідомляв, що криворізький батальйон тероборони звільнив селище на Донеччині. Також ми писали про звільнення Роботиного.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору