Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Вважався безвісти зниклим: на війні загинув розливальник сталі з Кривого Рогу

29 серпня 2022 року Павло Ліхман зник безвісти під час боїв поблизу населеного пункту Миролюбівка Херсонської області. На жаль, нещодавно прийшло офіційне підтвердження загибелі воїна. У Павла Ліхмана залишилися дружина та двоє синів. 

У цивільному житті Павло працював на підприємстві розливальником сталі конвертерного цеху, – повідомляє Інформатор з посиланням на сторінку “АрселорМіттал Кривий Ріг” у facebook.

“Він був одним з найкращих розливальників сталі у відділенні. Дуже швидко зростав професійно. Щойно завершивши стажування, він вже виконував обов’язки старшого розливальника, що вимагає неабиякої кваліфікації та організаторських здібностей. Дуже відповідальним був. Йому можна було довірити найскладнішу роботу і не переживати за якість її виконання. Дуже спокійний був Павло і завжди усміхнений, привітний. Жодного конфлікту, жодного негативу я від нього не пам’ятаю. Це непоправна, важка втрата для всіх нас”, – Олександр Новак, старший змінний майстер відділення безперервного розливання сталі

Висловлюємо щирі співчуття родині, близьким та колегам загиблого воїна-металурга.

Раніше Інформатор писав про загибель на війні регбіста Кривого Рогу та про те, що у боях ворогом загинув капітан футбольної команди рудника “Суха Балка”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору