Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Терези знайдуть нового друга, а Рибам краще зайнятися творчістю: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 вересня

Символ дня, 14 вересня – “Лотос”. Дуже сприятливий і гармонійний день. День роботи з негативними емоціями. Цього дня не можна чинити будь-яку деструктивність та насильство, наприклад вбивати комах чи рвати квіти. Цей день сприятиме знаходженню вищого сенсу життя, спонтанного розкриття всіх талантів і здібностей.

Інформатор зібрав актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 вересня.

Овен

У цей день ви забудете про роботу, тому що на думці буде тільки відпочинок. Необов’язково, щоб він був пасивним. Можете додати трохи адреналіну.

Телець

Настає період романтики. У будь-який момент у ваших очах може з’явитися іскра. Дивіться сторонами, десь зовсім близько ходить ваша потенційна друга половинка.

Близнюки

Завтра ви можете встановити контакти з дуже потрібними людьми. У майбутньому вони можуть зіграти важливу роль у вашій кар’єрі. Прислухайтеся до їхніх порад.

Рак

Ваш настрій буде постійно змінюватися. Зараз ви можете бути налаштовані доброзичливо, а через 10 хвилин вам захочеться ридати в подушку. Дайте волю своїм емоціям.

Лев

Ваша енергія буде на піку, а це означає, що ви можете досягти всього. У роботі на вас чекає грандіозний успіх, а в особистому житті – прорив. Якщо останнім часом у вас не було романтичних сюрпризів, то завтра він буде.

Діва

Ваші плани можуть грандіозно змінитися. Однак не варто засмучуватися передчасно. Всі зміни будуть на краще, навіть якщо спочатку вам здасться все навпаки.

Терези

Терези можуть познайомитися з людиною, яка стане їхнім другом і наставником. Ця людина допоможе вам знайти внутрішню гармонію і підвищити вашу самооцінку.

Скорпіон

День буде сприятливим для масштабних покупок, тому якщо ви це довго відкладали, то завтра саме час, щоб надолужити згаяне. Витрачайте гроші із задоволенням.

Стрілець

Вам варто сконцентруватися тільки на робочих питаннях. Тільки так ви зможете закінчити всі справи. Крім того, зверніть увагу і на нові проекти. Можливо, вам вони будуть цікаві.

Козоріг

Козероги захочуть усамітнитися. Вам потрібно подумати про життя і про майбутнє. Однак намагайтеся мислити більш позитивно, женіть від себе негатив.

Водолій

Водолії можуть дізнатися нову інформацію, яка допоможе їм у роботі. Уважно слухайте начальство. Воно може дати цінну пораду.

Риби

Весь день ви будете займатися творчістю. З його допомогою ви зможете розслабитися, відпочити і надихнутися. Важливі справи відкладіть на потім.

Раніше Інформатор розповідав, що означають стрічки та квіти в українському віночку. Також ми писали, про що свідчать народні прикмети погоди на 14 вересня.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору