Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Водоліїв чекає день романтики, а Близнюків можуть обдурити: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 13 вересня

Гороскоп на 13 вересня допоможе виявити в собі нові якості. Символи дня — “Тризубець”. День зв’язаний зі стихією води, тому корисно перебувати біля водойм, купання, але за умови, якщо вода досить тепла.

Інформатор зібрав актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку.

Овен

Вам варто звернути увагу на свої фінанси. Уникайте великих і необдуманих покупок. Краще сконцентруйтеся на важливому. Відкладіть гроші для більш масштабних планів

Телець

Цей день вам варто присвятити саморозвитку. Запишіться на курси або знайдіть нове хобі. Не зайвим буде і спорт. Спільно з правильним харчуванням ви зможете поліпшити свою фігуру.

Близнюки

У вашому житті з’являться нові люди, проте не всім варто довіряти. Вам потрібно зняти рожеві окуляри і з тверезим розумом оцінити ситуацію. Не піддавайтеся чужому впливу, вас можуть обдурити.

Рак

Середовище буде сприятливим для того, щоб ви налагодили зв’язки з діловими партнерами. Хороша самопрезентація зіграє вам на руку. Також у вас є дар переконання. Скористайтеся ним.

Лев

Завтра Леви можуть отримати цікаву пропозицію щодо роботи. Є шанс, що вас підвищать на посаді, а разом з тим ви почнете отримувати більше грошей. Незабаром збудуться ваші мрії.

Діва

У Дів можуть виникнути проблеми зі здоров’ям. Якщо вас щось турбує, то терміново зверніться за допомогою до лікаря. Не чекайте, поки все само пройде.

Терези

День буде сприятливим для духовних практик. Медитація, його, стійка на цвяхах – все це допоможе вам звільнитися від негативних емоцій і видихнути з полегшенням.

Скорпіон

Щоб уникнути конфліктів, вам варто бути чесними і відкритими. Люди відчувають підступ, тому можуть працювати на випередження. Вам зайві проблеми не потрібні.

Стрілець

Не беріться за дрібні справи, тому що вони не зроблять ніякого вагомого впливу на ваше майбутнє. Тільки великий бій здатний просунути вас далі і дати вам сил.

Козоріг

Козерогам в цей день заборонено інвестувати. Ви ризикуєте вкласти гроші в провальний проект, в результаті чого залишитеся без гроша.

Водолій

Зірки схиляють вас до романтики. Приділіть час своїй другій половинці. Можете навіть відправитися разом в міні-подорож. Це буде день кохання.

Риби

У Риб виникне бажання якомога більше спілкуватися з людьми. Тому ви можете завести нові знайомства. Будьте доброзичливими і відкритими.

Фото: Андрій Данилюк.

Олена Шевченко

Нагору