Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Загиблий, постраждалі та руйнування: як виглядає місце влучання російської ракети у Кривому Розі

Ранок 8 вересня, став трагічним для Кривого Рогу. Через ракетну атаку загинув поліцейський. Більше 40 людей постраждали, є багато “важких”. Девʼять працівників поліції дістали поранення, трьох із них дістали з-під завалів. Лікарі надають усім медичну допомогу.

Внаслідок ракетного удару рф пошкоджено адмінбудівлю поліції, службовий транспорт та розміщені поруч житлові будинки, – повідомляє Інформатор з посиланням на МВС України.

“Зруйновані будинки, покалічені життя внаслідок ворожої атаки. Всі служби на місці надають необхідну допомогу. Черговий акт тероризму недокраїни. Патрульні на місці допомагають розбирати завали, витягувати травмованих та здійснюють охорону місця події. Всі як один, працюють заради врятованих життів. Щирі співчуття родині загиблого та скорішого одужання постраждалим”, – написав Олексій Білошицький.

На місці продовжують працювати рятувальники та поліцейські: слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія, вибухотехніки і кінологи, патрульні.

Масштабні руйнування на місці влучання російської ракети

Земля усипана уламками від будівлі

Рятувальники розбирають завали з допомогою спеціальної техніки

Знищена поліцейська автівка

Бетонні брили на вулиці Кривого Рогу

На місці тривають рятувальні роботи

Постраждалий правоохоронець

Постраждалим надають допомогу

Раніше ми розповідали, що зросла кількість постраждалих від ракетної атаки у Кривому Розі. Писали, що для постраждалих від вибуху облаштували штаб допомоги.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

 

Нагору