Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У лікарні від важкого поранення помер боєць 17-ої танкової бригади та член футбольної команди “Кривбас-АТО”

В лікарні від отриманого на фронті важкого поранення помер боєць 17-ої бригади Богдан Ніколайчук. У мирний час хлопець захоплювався футболом та грав у футбольній команді “Кривбас-АТО”.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на депутата Криворізької міськради Вікторію Третяк, на одного члена футбольної сім’ї ФК «КРИВБАС-АТО» стало менше. Воїн 17 окремої Криворізької танкової бригади Богдан Ніколайчук помер від отриманого на фронті важкого поранення.

Як пише Третяк:” Богдан був один з тих 14 військовослужбовців нашої бригади, який прийняв рішення разом з командиром батальйону не здаватися в полон в оточенні Маріуполя, а виходити зі 100 кілометрового кільця ворога!

І коли вийшли ми зустрілися з ним, він, як завжди, посміхався щиро, та говорив як радий він всіх бачити! Коли був вибір перевестись до військкомату після виходу з оточення Маріуполя, він мені сказав та ї….в я військкомат, я хочу далі вбивати русню і служити в бригаді».

У нашого загиблого Воїна залишилися дружина та маленька дитина”.

Раніше Інформатор писав про те, що під Кремінною загинув воїн з Кривого Рогу та про те, що під Бахмутом загинув «Герой України» Дмитро Коцюбайло.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору