Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Тільки перейшла в 11-й клас: стала відома особа дівчини, яку вбили у П’ятихатках

У вівторок, 5 вересня, в кущах у місті П’ятихатки знайшли труп 16-річної дівчини. Її вбили і ймовірно зґвалтували. Наразі проводяться розшуки нападника. До пошуків залучили близько 150 поліцейських. 

Також стала відома особа вбитої. Дівчину звали Головня Єлизавета. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на Інформатор Дніпро.

Неповнолітня тільки перейшла до 11-класу. Дівчина була єдиною донькою у батьків.

“Вона була чуйною, пристойною, вихованою. Жодного разу не мала натяку у стилі одягу, або поведінці, що могли спровокувати насилля”, — написала її подруга.

За даним поліція відкрила кримінальне провадження за пунктом 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України. Крім того, мешканці П’ятихаток у соцмережах скаржаться, що надвечір у місті не працює вуличне освітлення.

Якщо у вас є будь-яка інформація, яка допоможе слідству (бачили підозрілу особу, запис з відеореєстратора на машині) в період часу з 22:00 години 4 вересня, прохання дану інформацію  повідомити до поліції за телефонами (067) 631-67-92(096) 671-29-75.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі засудили чоловіка, який розбестив дівчинку на Східному. Також ми писали, що у Кривому Розі після пластичної операції померла молода дівчина.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

 

Нагору