Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Зробити флюорографію, швидкі тести і консультацію лікаря: у двох районах Кривого Рогу працюватиме пересувна медична станція

У Кривому Розі буде проходити щорічна акція «Дні легеневого здоров‘я». На пересувному медичному майданчику кожен бажаючий зможе зробити аналізи та пройти деяке обстеження безкоштовно. З собою треба мати паспорт та ІНН.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на голову комісії з охорони здоров‘я Дніпропетровської обласної ради Аріну Пустову.

Кожен криворіжець зможе пройти безкоштовно флюорографічне обстеження легень, отримати консультацію лікаря-фтизіатра, лікаря-дерматолога, лікаря-інфекціоніста, зробити і отримати результат за 15 хвилин тест на ВІЛ-інфекцію, тест на вірусний гепатит-С, тест на вірусний гепатит-В, сифіліс, виміряти артеріальний тиск, отримати інформаційні матеріали з профілактики соціально небезпечних хвороб.

Адреси та час роботи на найближчі дати:

  • 8 вересня, з 9:30 до 14:00 на мікрорайоні Східний-2, на вулиці В‘ячеслава Чорновола, 15 ;
  • 9 вересня, з 09:30 до 14:00 на мікрорайоні Всебратське-2, буд. 65а .

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі вантажівка обірвала контактні дроти. Писали, що у Кривому Розі планують встановити 35 модульних укриттів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору