Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

П’яний 22-річний водій без прав тікав з блокпосту у Кривому Розі

Днями, патрульні збиралися зупинити ВАЗ на блокпосту у Кривому Розі. Проте,побачивши правоохоронців керманич розвернувся і поїхав у протилежний бік. Через радіоефір патрульні передали орієнтування на авто і найближчий екіпаж відразу ж зупинив порушника. 22-річний водій виявився п’яним.

Повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Кривого Рогу.

Водій, явно не зрадів зупинці та почав зухвало спілкуватись з патрульними. Від проходження медичного огляду у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Інспектори встановили, що раніше водій вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Також керманич не мав водійського посвідчення, через те, що був його позбавлений.

Патрульні склали на порушника протокол за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка позбавлена права керування) КУпАП.

Крім того, поліцейські провели поверхневу перевірку авто та виявили всередині сигнальну гучномовну установку й склали на керманича ще один адміністративний матеріал — протокол за ст. 122-5 (Порушення вимог законодавства щодо встановлення і використання спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв) КУпАП.

Оскільки транспортний засіб мав технічні несправності та суттєво перешкоджав дорожньому руху, поліцейські евакуювали автівку.

Раніше Інформатор повідомляв, що на блокпосту у Дніпропетровській області знайшли тіло військового. Також ми писали про суддю, який на смерть збив нацгвардійця.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору