Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Овнам ніякої кави, Дівам – менше покупок: гороскоп на 2 вересня

Гороскоп на 2 вересня 2023 року розповість, які події та емоції чекатимуть на вас у цей день. Чи розкриється перед вами потік нових можливостей або варто підготуватися до викликів?

Астрологи розповіли, що пророкують зірки 2 вересня всім знакам зодіаку, – передає Інформатор.

Овен 

Сьогодні не варто перенапружуватись – як фізично, так і морально: у роботі краще робити перерви, також – благо, на календарі вихідний – бажано було б влаштувати денний відпочинок у вигляді нетривалого сну.

Телець 

Планувати майбутні професійні справи можна лише після того, як будуть детально та ретельно розібрані та проаналізовані старі, не можна допустити повторення минулих помилок.

Близнята 

День, коли не можна допускати не лише негідних вчинків, а й поганих думок із побажаннями комусь зла – вони не найкраще вплинуть на карму, яку поки що ніхто не скасовував.

Рак 

Протягом дня все буквально падатиме з рук, тому бажано згадати, що на календарі субота, і максимум часу присвятити відпочинку – до того ж бажано пасивному.

Лев 

День сприятливий для наведення ладу в документах та оплати рахунків: упорядкувавши простір навколо себе, ви, тим самим, встановите мир і лад у своїй душі, що дуже важливо для вас останнім часом.

Діва

Складуться сприятливі умови для того, щоб подивитися на себе збоку: ви з подивом виявите, що не обставини, а риси вашого характеру заважають вам досягати поставленої мети.

Терези 

Самокритика, звичайно, річ корисна — вона допомагає вдосконалюватися в житті та професії, проте сьогодні, займаючись нею, головне, не переборщити: знижена самооцінка теж не сприятиме успіху.

Скорпіон 

Люди, які вас оточують – хто спеціально, а хто і мимоволі – можуть влаштовувати провокації, емоційно реагуючи на які, ви ризикуєте витратити енергію, необхідну для повноцінного життя та роботи.

Стрілець 

Не варто посвячувати в подробиці свого особистого життя навіть близьких вам людей – наприклад, рідних чи подруг: пам’ятайте, що щастя любить тишу – ті, хто багато говорить, не можуть на нього розраховувати.

Козоріг 

Рішення, ухвалене цього дня, з великою ймовірністю може виявитися помилковим, тому краще перенести цей процес на інший — більш сприятливий — час.

Водолій 

Не варто розраховувати на продовження стосунків із людиною з далекого минулого, яка зненацька з’явиться у вашому житті – найімовірніше, нічого подібного з вами і колишнім коханим не станеться.

Риби 

Бажано приділити максимум уваги своїм родичам – особливо літнім: це дозволить вам не тільки допомогти їм, але й поповнити власний запас сил та енергії.

Раніше ми розповідали, про гороскоп на 1 вересня. Писали, де провести весело час у Кривому Розі та про фільми, які показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору