Кривий Ріг До сайту

Освіта на “Дії”: які професії можна опанувати безкоштовно

В наш час майже неможливо один раз у житті здобути спеціальну освіту та працювати за обраною професією все життя. Аби “триматися на плаву” треба постійно вчитися, набуваючи нових навичок та спеціальностей. Як виявилося, робити це можна безкоштовно та навіть вдома.

Реклама

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, Українці можуть безкоштовно опанувати професію на платформі “Дія. Освіта”. Навчання на платформі проходить завдяки серіалам, подкастам та інтерактивним симуляторам. Стало відомо, які саме професії можна освоїти завдяки цьому проєкту.

Слід зазначити, що “Дія. Освіта” робить акцент саме на тих професіях, які зараз мають попит на ринку праці. Крім того, на платформі можна переглядати освітні серіали на різні теми. Зокрема, на тему цифрової грамотності, кібербезпеки тощо. Після завершення навчання учасники можуть отримати сертифікат, який потім можна додати до свого резюме.

Реклама

Особливістю цього навчання є поєднання освіти та розваги. Замість онлайн-курсів є освітні серіали, а замість рівнів – сезони. Уроки тут стають “серіями”. Після завершення навчання учасники проходять фінальне тестування (за його результатами видається сертифікат).

Які професії можна освоїти на “Дія. Освіта” через симулятори та серіали:

Для того, щоб безкоштовно почати навчання на “Дія. Освіта” потрібно перейти за посиланням. Увійти можна через електронну пошту Google, сторінку у Facebook, а також через номер мобільного телефону.

Реклама

Раніше Інформатор писав про те, де знайти електронні підручники для учнів від 1-го до 11-го класів та про те,які криворізькі виші потрапили у ТОП-100 найкращих в Україні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама