Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Відсвяткували: у Кривому Розі на турбазі сталася бійка

Влітку багатьох українців тягнена на відпочинок біля води. Тут справляють дні народження та інші важливі події. І навколишні турбази із задоволенням надають таку можливість. Правда інколи свята обертаються бійкою й приїздом поліції

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 26 серпня група криворіжців відпочивала на турбазі Центрально-Міського району Кривого Рогу. За чутками, святкували день народження однієї з присутніх. Важко сказати, через що в них виник конфлікт з іншою групою. Але результатом суперечки стала поява на базі компанія чоловіків з гумовими палицями. Сталася бійка. Ті що приїхали, нанесли гостям турбази численні тілесні ушкодження гумовою палкою, руками та ногами. Після цього нападники поїхали з місця злочину. Люди викликали поліцію.
Правоохоронці розшукали та встановили 5 учасників події – ними виявились чоловіки віком від 18 до 30 років. Одного з учасників події – 21-річного місцевого жителя, затримали. Стосовно інших проводяться розшукові заходи.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області чоловік під час бійки вдарив знайомого лопатою та про те, що у Дніпропетровській області чоловік забив до смерті колишню дружину.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору