Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Повітряних силах ЗСУ розповіли, чи можуть росіяни готувати обстріл на День Незалежності України

Дуже скоро українці святкуватимуть  одно з найважливіших своїх свят День Незалежності України. В цьому році, як і в минулому, воно пройде в умовах продовження війни з росією. Тому майже всіх хвилює, яка вірогідність завдання ворожого ракетного удару саме в цю дату.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната,  російські війська можуть обстрілювати Україну на День Незалежності, як і у будь-який інший день. Він наголосив, що будь-які засоби повітряного нападу – це питання швидке. Прийняли рішення – привели до бойової готовності – запустили. Але ЗСУ продовжуватимуть контролювати ситуацію та робити все можливе, щоб захистити українців.

Ігнат додав, що українські військові будуть посилено контролювати ситуацію на День Незалежності. Вони будуть обережні та впевнені у своїх діях, як і завжди.

Зрозуміло, що ми будемо у ці дні більш посилено, більш виважено та більш впевнено контролювати обстановку, як це робимо і завжди. Тут в нас кожний день – це тривога й увага. Тому потрібно про це пам’ятати, – пояснив речник командування Повітряних сил України.

Раніше Інформатор писав про те, що Юрій Ігнат спрогнозував, коли росіяни можуть завдати масованої ракетної атаки та про те, що росіяни перед ракетними атаками моніторять соцмережі

Нагору