Ніжний, легкий, повітряний крем або як його ще називають “Збита карамель”. Дуже універсальний! Прекрасно підійде для прошарку тортів, для наповнення всіляких тістечок, пончиків, трубочок. Хороший, як і самостійний десерт.
Смачний крем для усіх десертів, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Цукор – 260 г
- Вершкове масло – 70 г
- Вершки – 200 мл
Спосіб приготування:
Цукор розтоплюємо на вогні.
Коли цукор розтопився, додаємо до нього вершкове масло та розтоплюємо до однорідності.
До розтопленої маси додаємо повільно вершки, перемішуючи водночас.
Декілька хвилин перемішати після додавання вершків. Потім прибрати з вогню та перелити у миску.
Відправити у холодильник на 15 хвилин.
Дістати з холодильника суміш та збити міксером. Відправити на 10 хвилин у морозильну камеру.
Знову збити міксером до кремоподібної маси.
Готово! Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати солону карамель вдома. Писали, як приготувати печиво з карамельною начинкою та йогуртовий крем.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок