Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Раку – купа справ, Льву – величний день: гороскоп для всіх знаків Зодіаку

В цей день буде непросто відстоювати свої інтереси та позицію. Втім, зусилля принесуть помітні результати, а оточення допомагатиме в добрих справах, насолодитися природою або просто розслабитися.

Астрологічний прогноз на завтра підкаже, кому необхідно взяти відповідальність за своє життя на себе, – передає Інформатор.

Овен

Будьте трохи егоїстичними. Будьте чесними та прямими у своїх бажаннях. Не потрібно ходити навколо просто тому, що ви хочете пощадити чиїсь почуття. Ви зробите всім послугу, виклавши це ясно.

Телець

Вогонь жарко горить всередині вас. Використовуйте цю силу з розумом. Намагайтеся не використовувати його в агресивній манері по відношенню до тих, кого ви не хочете образити. Слідкуйте за спиною і тримайте енергію в чистоті..

Близнюки

Сміливо йдіть до своєї мрії. Ваше відчуття реальності може не відповідати реальній ситуації, але не турбуйтеся про це. Покладіть крила на взуття і злетіть у стратосферу. Розсовуйте межі. Єдиний спосіб, яким ви будете рости, — це вийти за межі свого звичайного способу існування.

Рак

У вас багато справ, так що дерзайте. У вашому розпорядженні величезна кількість потенційної енергії. Єдине, що заважає вам використовувати її, — це ваш власний розум. Не варто так боятися того, що дійсно може вам допомогти. Відкрийте свій розум і впустіть нове у своє життя.

Лев

Для вас великий день. Вам слід багато спілкуватися. Говоріть загадками і вимовляєте пропозиції в зворотному порядку. Будьте химерними і дивовижними. Велика частина інформації буде передаватися в невербальній формі. Дозвольте вашій дикій стороні сяяти.

Діва

Ваші емоції і фантазії сьогодні сильно пов’язані. Дозвольте своїм почуттям зануритися в сюрреалістичний стан. Нехай ваші мрії проникнуть у ваші рішення. Ви можете відчути електрику в повітрі, тому йдіть на це. Вам доступна величезна кількість творчої енергії.

Терези

Ви повинні мати гарний настрій, тому йдіть до того, у що вірите. У цей день напевно буде магічний елемент, у який ви повинні не тільки вірити, але і заохочувати. Чудеса можливі, якщо ви вірите.

Скорпіон

Нічого особливого не станеться, поки ви не вирішите відмовитися від кількох пороків, які серйозно впливають на ваше самопочуття. Зрозумійте, що якщо є певні речі, які контролюють вас, ви не можете повністю контролювати своє життя.

Стрілець

Це бурхливий день для вас. Ви, нарешті, відчуєте, що все налагодилося. Будь-яке відставання, яке ви відчували за останні кілька днів, буде усунено. Ваш двигун працює на високій передачі. Ви краще розумієте, чого хочете.

Козоріг

Постарайтеся сьогодні не надто розгойдувати човен. Твердо дотримуйтесь своєї точки зору, але не опускайте руки, коли інші люди не поділяють ваших почуттів. Ви можете відчути бажання кинутися на людей, але розумієте, що вам, мабуть, краще тримати язик.

Водолій

Нехай внутрішня дитина вийде і пограє. Поверніться і насолоджуйтеся своїм самим первісним станом. Деякі з найважливіших уроків життя — це ті, які ви засвоїли, коли були дитиною. Поверніться до цього душевного стану і прийміть простоту життя, яку ви пережили тоді.

Риби

Постарайтеся не бути палицею в грязі. Інші люди не захочуть витрачати час на те, щоб тягнути вас за собою. Візьміть ініціативу в свої руки. Якщо ви хочете розважитися, створіть веселощі. Нехай інші живуть своїм життям. Вам потрібно сконцентруватися на собі.

Раніше ми розповідали, де у Кривому Розі цікаво провести вихідні з друзями та родиною. Писали, що подивитися у кінотеатрах Кривого Рогу та що криворіжців запрошують на спортивний фестиваль.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору