Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Уродженець росії, який живе у Дніпропетровській області, чекав на “руський мир”

У Дніпропетровській області СБУ затримали двох антиукраїнських пропагандистів. Мешканець Кам’янського активно підтримував збройну агресію рф проти України. Він публікував антиукраїнський контент на власній сторінці в однієї в соцмережах. А мешканець Новомосковського району на особистій сторінці в соцмережі активно ділився антиукраїнськими дописами.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на СБУ.

Чоловік з Кам’янського уродженець Вологодської області рф. Він бажав, щоб прийшли окупаційні війська на Дніпропетровщину, і закликав до визнання “руського миру”.

Агітатор з Новомосковського району виставляв пости на власному акаунті, де підривав авторитет і довіру до керівництва нашої країни та возвеличував дії військ країни-агресора.

У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони, які вони використовували у протиправній діяльності.

Двом російським прихильникам повідомлено про підозру за ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України.

Викрили пропагандиста з Новомосковського району

Вилучили комп’ютерну техніку та мобільні телефони

Нагадаємо, Інформатор писав, що «диванні колаборанти» з Дніпропетровської області підтримували росію у соцмережах. Писали також, що у Дніпропетровській області затримали чотирьох колаборантів, які підтримували російську агресію у соціальних мережах, та про мешканців Дніпропетровської області, які у соціальних мережах прославляли російську армію та підтримували російську владу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

Нагору