Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ворог готується до наступних потужних атак: ЗСУ попереджає про небезпеку

Російські загарбники можуть готуватися до потужних атак. Обстріл Кривого Рогу 31 липня тому підтвердження. Наразі спостерігається, що окупанти починають підтягувати стратегічну авіацію.

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна та спікера ОК “Південь” Наталію Гуменюк.

За її словами, потужна активність ворожої тактичної авіації на південно-східному напрямку може означати, що “ворог веде розвідку і може готуватися до потужних атак на майбутнє”.

Також зараз росіяни намагаються підтягнути рівень обстрілів правобережжям. Але кількість снарядів у них менша і вони відчувають снарядний голод, заявила Гуменюк в ефірі телемарафону.

Попри те, що ворог не вивів у морі ракетоносії, у пунктах базування вони абсолютно готові до бойового застосування протягом години. Також є практика, коли окупанти б’ють прямо з бухт. Вона говорить, що ракетоносії можуть вивести дуже швидко — протягом години.

Коли немає ракетоносіїв в Чорному морі на боєвому чергуванні — ми не знімаємо рівень небезпеки, рівень небезпеки високий. Оскільки є практика, що окупанти б’ють просто з бухт. Хоча це дуже небезпечно і для самого ракетоносія, і для тих кораблів, що перебувають поруч”, – розповіла Гуменюк.

Раніше Інформатор писав про те, що ворог змінює тактику ракетних ударів, та про потужний вибух в російському Таганрозі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору