Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Що відомо про наслідки російського ракетного обстрілу Кривого Рогу 31 липня 

Зранку 31 липня росіяни завдали ракетного удару по Кривому Рогу. Влучили у житловий будинок. Двоє людей загинули. Травмовані 31, серед яких 4 дітей. Під завалами ще можуть перебувати постраждалі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на ГУ ДСНС у Дніпропетровській області, поцілили по дев’ятиповерховому житловому будинку на 4 під’їзди, де відбулося руйнування з 4 по 9 поверхи у межах 1 під’їзду, з наступним займанням квартири на рівні 4 поверху на площі близько 70 м кв. Наразі пожежа локалізована.

Врятовано дитину 2013 року народження. Загинуло двоє людей та постраждало 15. Дані уточнюються.

Проводиться гасіння осередків пожежі із залученням колінчатого підіймача. Здійснюється поквартирний обхід. Проводиться евакуація населення. Уточнюється масштаб руйнування. Встановлений намет для надання психологічної допомоги людям.

Також відбулося влучання в чотириповерхову будівлю навчального закладу, де сталося руйнування з 2 по 4 поверхи. Постраждало 3 особи.

Раніше Інформатор писав про те, що кількість жертв російської ракетної атаки зросла, та про те, що Володимир Зеленський прокоментував російську ракетну атаку по рідному місту.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору