Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Рятувалися від війни за кордоном, але нещодавно повернулися: росія вбила мати і 10-річну доньку з Кривого Рогу

Сьогодні росіяни завдали ще один удар по Кривому Рогу. О 9-тій ранку балістичними ракетами ворог вдарив по житловому 9-типоверховому будинку та навчальному корпусу політехнічного коледжу або, як його раніше називали, КТРА. У будинку загинуло шестеро людей, серед них 45-річна Наталія і її 10-річна донька Даша.

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської обласної ради Миколу Лукашука і Раду оборони Кривого Рогу.

«10-річна Даша нещодавно повернулась з-за кордону, куди разом із мамою втекла від війни. Кляті нелюди дістали їх вдома», – пише Лукашук.

Руйнування будівель дуже значні. Частина 9-типоверхового будинку, де жили звичайні мирні люди, просто знесена від 4-го до останнього поверху.

Корпус навчального закладу також сильно зруйнований. Всього від удару постраждало понад 1000 квартир та житлових будинків. Також постраждало 5 медичних закладів, 13 закладів освіти та 1 заклад культури.

На жаль, загроза повторних ударів залишається дуже високою по всій території Україні. Тому бережіть себе та своїх близьких!

Олена Шевченко 

Нагору