Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Дніпропетровської області наживався на нестачі води

Через підрив росіянами Каховської ГЕС деякі райони Дніпропетровської області залишилися зовсім без води. Це викликало підвищений попит на ємності для рідини. Даним фактом скористувався мешканець міста Покров Дніпропетровської області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, до поліції  звернулися шість місцевих мешканців, які купували баки для води за оголошенням на одному із сайтів. Вони повідомили, що після здійснення передплати, продавець перестав виходити з ними на зв’язок.

В ході досудового розслідування поліцейські встановили, що до злочину причетний раніше неодноразово судимий за майнові злочини 38-річний чоловік. Він вигадав схему обману людей, що опинилися в скрутному становищі через проблеми з водою внаслідок підриву Каховської ГЕС.

У червні впродовж декількох днів зловмисник розміщував оголошення про продаж ємностей для води об’ємом на сто літрів. Отримавши передоплату, товар не надсилав, а гроші привласнював.

Поліція затримала зловмисника. У нього вилучили мобільний телефон та частину грошей – їх повернули потерпілим.

21 липня зловмиснику повідомили про підозру.

Раніше Інформатор писав про те, що шахраї з Кривого Рогу оформили онлайн кредити на охоронця з Харкова та про те що у Дніпропетровській області шахрай обманював переселенців на здачі житла.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору