Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Спека трохи спала, але дощу не передбачається: якою буде погода у Кривому Розі 24 липня

Спека на Криворіжжі трохи спала. Але літо все таке ж сонячне. Тому без капелюха на вулицю краще не виходити, особливо опівдні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на метеосайт SINOPTIK, 24 липня у Кривому Розі буде ясно. Хмари лише ненадовго закриватимуть сонце. Опадів не передбачається. Вітер змінних напрямків від 0,8 до 2,1 метра на секунду. температура повітря коливатиметься від 15 до 28 градусів тепла.

За народним прогнозом  24 липня відзначається день пам’яті святої рівноапостольної Ольги. Також у цей день вшановується пам’ять великомучениці Євфимії Всехвальної. У народі цей день називали Єфимії-стожарниці, оскільки стоїть дуже спекотна погода. Часто цей день буває грозовим. У цей час починають випадати роси. З давніх часів кінець липня – росяна пора. Ці роси шкідливі для помідорів. Наші пращури помітили, якщо в цей день сонячно, то урожай зернових культур буде хорошим.

Раніше Інформатор писав про погоду на 23 липня та про гороскоп на 23 липня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору