Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловік до смерті забив сапою водія на трасі: що вирішив суд Кривого Рогу

У травні 2019 року 27-річний обвинувачений знаходився на узбіччі автошляху «Запоріжжя – Кривий Ріг – Кропивницький» біля села Нива Трудова Апостолівського району. Чоловік побив водія, який сидів в авто, що було припарковане вздовж траси. Після чого вкрав його авто і залишив помирати.

Інформатор з посиланням на Жовтневий суд розповідає, що трапилося на трасі в Криворізькому районі.

Будучи напідпитку, чоловік підійшов до автомобіля, за кермом якого знаходився потерпілий та через незачинене вікно вдарив останнього кулаком в обличчя. Після того, як чоловік вийшов з машини, нападник продовжив його бити руками по голові. В подальшому обвинувачений знайшов в автомобілі потерпілого сапу та дерев’яним тримачем сапи завдав потерпілому безліч ударів по голові та тулубу. Потім нападник заволодів належним потерпілому автомобілем. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні.

Під час судового розгляду обвинувачений свою провину не визнав, збитки не відшкодував.

27 червня 2023 року суд визнав винним обвинуваченого та призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 11 років.

Також задоволено цивільний позов, яким з обвинуваченого на користь доньки вбитого було стягнуто матеріальну шкоду в розмірі понад 30 тисяч гривень та моральну шкоду в розмірі 500 тисяч гривень.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі чоловік до смерті забив знайомого. Також ми писали, що у Кривому Розі чоловік цеглиною побив жінку посеред вулиці.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору