Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українські військові на БМП “Бредлі” знищили в одному бою два російські танки

Західна військова техніка, яки отримали українські військові від союзників, є справжнім магнітом для росіян. Побачивши її, війська рф готові на все, аби отримати зразок для вивчання чи хоча б ліквідувати. Але самі часто стають “здобиччю” для наших хлопців.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступницю Міністра оборони України Ганну Маляр, українські військові вже знають, що західна техніка — магніт для ворога, і як тільки на передньому рубежі з’являється “Бредлі”, росіяни застосовують все, що є. Від гранатометів до артилерії та ударних гелікоптерів.

Саме на такому БМП воїни 47 ОМБР з позивними Примара, Кач та Бублік працювали на Запорізькому напрямку.

Цього разу бойову машину спочатку обходила з двох боків російська піхота. А коли окупантів знищили автоматичною гарматою, росіяни оголосили справжнє полювання на український “Бредлі”. Ворог терміново ввів у бій пару Т-72. Обидва російські танки було одразу спалено. “Бредлі” оснащений важкою протитанковою ракетою TOW (Tube-launched Optically-tracked Wire-guided), якою вміло скористався екіпаж.

Раніше Інформатор писав про те, що січеславські десантники вполювали соту повітряну “пташку”, та про те,  що десантники з Дніпропетровщини збили ворожий штурмовик СУ-25.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору