Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України на Донеччині загинув уродженець Криворізького району

Клята війна продовжує забирати життя молодих, повних сил та планів на майбутнє українців. Днями стало відомо про загибель уродженця села Ранній Ранок Криворізького району Івана Сергійовича Потіпка. Це сталося у Донецькій області.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Іван Потіпко народився 04 жовтня 1993 року у Кривому Розі. Дитинство і навчання пройшло у селі Ранній Ранок, тут він і закінчив Гейківську загальноосвітню школу.

Після школи навчався у Синельниківському ПТУ, де здобув спеціальність токаря. Працював у м. Дніпро у ремонтно-будівельній сфері. Там і знайшов своє кохання. Одружилися 24 червня 2023 року.

Війна докорінно змінила життя молодого чоловіка…Він прийняв тверде рішення – стати добровольцем, і 08.03.2023 року через Криворізький РВК був призваний до лав ЗСУ. Після короткого навчання, як гранатометник, був направлений у зону бойових дій.

У липні цього року Івана було смертельно поранено у бою на Донеччині…

Церемонія прощання з захисником відбудеться 17 липня 2023 року (понеділок) о 12:00 у селі Ранній Ранок (біля школи).
Формування живого коридору о 11:30.

Раніше Інформатор писав про загибель під Кремінною бійця з Криворізького району та про те, що визволяючи Донеччину загинули троє бійців криворізького батальйону “Арей”.

Альона Свірідова

Нагору