Кривий Ріг До сайту

Загинув ветеран АТО і працівник “АрселорМіттал”, який отримав важке поранення в боях на Херсонщині

В кінці квітня 2022 року під селом Іванівка Херсонської області Андрій Чижук отримав тяжке поранення. Під час продовження служби, в травні 2023 року, набуті травми спровокували погіршення стану здоров’я захисника. 13 липня 2023 року Андрій Чижук відійшов у вічність. Бійцю з Криворізького району було 44 роки. 

Реклама
Повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільраду.

Після закінчення школи здобув середньотехнічну освіту. Працював на підприємстві “АрселорМіттал”. В 2014 році був призваний до Лав Збройних Сил України, став учасником АТО. Під час бойового завдання в Луганській області отримав поранення та був звільнений в запас за станом здоров’я.

З перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну, 25 лютого 2022 року став на захист українських кордонів. На жаль, нові отримані поранення наклалися на старі і мужній воїн помер.

Реклама

Церемонія прощання з Чижуком Андрієм Євгенійовичем відбудеться 15 липня 2023 року (субота) о 11:00 у с. Вільне (біля будинку культури). Формування живого коридору о 10:30.

Вічна слава Герою!

Раніше Інформатор писав про загибель 20-річного воїна з Кривого Рогу Євгена Саєнка та про загибель мешканця Софіївського району Суконченка Ігор Михайловича.

Реклама

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко
Реклама